3x tips voor originele feestversieringen

Ben je een keer klaar met de standaard gekleurde vlaggetjes en ballonnen? Maar ben je ook weer niet zo creatief (of heb je er gewoon geen zin in) om dagen bezig te zijn met de voorbereiding van je feestje? Hieronder vind je 3 ideeën voor originele feest versiering die je feestje net wat bijzonderder maken

1. Sprookjesachtige lantaarns

Deze tip is perfect voor een tuinfeest: verzamel glazen potjes en vul ze met ledlampjes of lichtsnoertjes. Zet ze langs je tuinpad of hang ze in de bomen (met wat ijzerdraad is dat makkelijk te doen). Als het donker wordt, ontstaat er een magische sfeer!

2. Ballonnenplafond met confetti-regen

Vergeet de saaie ballonnen, maar maak iets orgineels! Hang ballonnen op verschillende hoogtes aan het plafond. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een aantal touwen strak onder het plafond te spannen van de ene naar de andere kant van de kamer. En aan die touwen, hang je dan weer ballonnen met een touwtje. Vul voordat je ze opblaast de ballonnen met confetti. Aan het einde van het feestje laat je alle gasten de ballonnen knappen en barst er een confetti-regen los! Super originele feestversiering toch? Succes gegarandeerd, zeker bij kinderen. Enne.. succes met stofzuigen. Leuke ballonnen kun je trouwens kopen bij feestenslingers.nl. Scheelt je weer een ritje naar de winkel.

Originele feestversiering tips - ballonnenplafond

3. Unieke tafellopers

Je huis-tuin-en-keuken tafelkleed kun je natuurlijk op tafel leggen tijdens een feestje. Lekker makkelijk, praktisch en je tafel beschadigt niet. Maar: da’s niet echt feestelijk waarschijnlijk. Kijk eens rond in huis: wat heb je nog liggen dat je kunt gebruiken om je tafel te versieren? Misschien oude boekenpagina’s (sorry boekenliefhebbers, waarschijnlijk vloek ik nu in de kerk), oude wegenkaarten die je niet meer gebruikt (want Google Maps to the rescue) of iets anders.


Nog meer tips voor originele feestversieringen

Heb jij een tip voor originele feestversieringen? Laat ‘m hieronder achter in de reactie en inspireer ook anderen! Heb je geen zin om zelf al te veel moeite te doen voor je feestversiering? Je kunt online ook genoeg leuke feest versieringen kopen!

Meer blogs: